Onze gastenkamers

Eerste verdieping

Met een mooie houten trap loopt u naar de eerste verdieping. In het midden bevindt zich een ruime gang. Aan het einde van de gang vind u de nooduitgang met een buitentrap naar beneden. Aan de achterkant van het pand zijn vier kamers en aan de voorkant van het pand zijn vier kamers.

8 gastenkamers

Er zijn zes tweepersoonskamers en twee familiekamers voor respectievelijke vier en vijf personen. Eén familiekamer bestaat uit twee kamers met een tussendeur. In totaal is er plaats voor 21 personen. Alle kamers zijn opgeknapt en ingericht in de stijl van het pand. Ze hebben allen een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Vijf kamers hebben de badkamer aan de kamer, drie kamers hebben de eigen badkamer naast/tegenover de kamer.

  • 6 tweepersoonskamers
  • 2 familiekamers
  • alle kamers hebben een eigen badkamer
Ik heb interesse

Algemene informatie

Het hotel heeft alle vergunningen en het loopt goed. Het is altijd open van donderdag tot maandagochtend. Dit is uiteraard naar eigen wens in te vullen. Het is erkend door het Commissariat Général au Tourisme en bekroond met twee sterren. Wegens verhuizing naar Nederland staat het nu te koop. Wij wonen en werken er met veel plezier sinds juni 2007.

Het hotel ligt middenin een toeristisch gebied. Het hotel ligt centraal en is goed bereikbaar op slechts vijf minuten van de snelweg E25. Dichtbij in Manhay zijn supermarkt, apotheek, dokter, basisschool en andere basisvoorzieningen aanwezig.

Gasten bezoeken het hotel voor sportieve activiteiten als wandelen, fietsen, skiën en kajakken. Daarnaast bezoeken onze gasten leuke dorpjes & steden, musea, parken en andere bezienswaardigheden. We ontvangen singles, groepen, gezinnen, stelletjes en families.

Privé vertrekkenHotel te koop in Belgische Ardennen

CONTACT FORMULIER

Heeft u vragen, wilt u meer informatie?
Of wilt u een afspraak maken om het hotel te bezichtigen?
U kunt ons bellen, mailen of onderstaand contactformulier invullen.
Familie Groen-Schut

Adres:

Hotel Les Sources
Route du Crahay 28
6960 Manhay, België

Telefoon:

0032 – (0)86 345780
http://www.les-sources.be

Openingsdagen

Donderdag – Maandag