Overname van het hotel

OVERNAME MOGELIJKHEDEN

Kopen van het pand

Het pand met de grond, inventaris en het bedrijf worden gekocht voor  € 649.000,-.

 

Overname van de aandelen

De aandelen van de vennootschap worden gekocht. Dit is inclusief het pand, grond, inventaris. De kosten voor de overname van de aandelen zijn € 295.000,-. Er is bij de overname van de aandelen geen 12,5% registratie- en notariskosten te betalen, die er normaal wel zijn als u het als onroerend goed koopt. De vennootschap heeft verder geen andere leningen, behalve de hypotheek. De hypotheek loopt tot 1 juni 2027.

Overname

Overname van het familiehotel is inclusief inboedel van het hotel en is reeds bij de vraagprijs inbegrepen. Wij hebben nu als bedrijfsvorm een Societe Nom Collectif (SNC), dit is een vennootschap.

Overname opties

Er zijn twee manieren waarop het hotel overgenomen kan worden

Kopen

U koopt het pand, met de grond, de hotel- en restaurant inventaris en het bedrijf (naam, website, gastenbestand).
De vraagprijs hiervoor is € 649.000,-.

Wij sluiten de SCN; u kunt er een bedrijfsvorm van maken die u wilt.

Overname van aandelen

U koopt de aandelen van de vennootschap. Nu zijn wij de aandeelhouders en dan zouden u/jullie dat worden. Het pand met grond, de hotel-restaurant inventaris en het bedrijf zitten in de vennootschap.
De vraagprijs voor de aandelen is € 295.000,-. Er is bij de overname van de aandelen geen 12,5% registratie- en notariskosten te betalen, die er normaal wel zijn als u het als onroerend goed koopt. De vennootschap heeft verder geen andere leningen, behalve de hypotheek. De hypotheek loopt tot 1 juni 2027.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u de jaarrekeningen in zien en meer financiële gegevens krijgen.


Hotel ter overname

Wonen en werken waar anderen vakantie houden. Het hotel ligt in het hart van de Belgische Ardennen tussen drie dorpjes in de gemeente Manhay. Vanuit het hotel loopt u zo het bos in.

Het hotel heeft acht kamers. Er is een gezellige salon met houtkachel, een restaurant en een mooi aangelegde terras en tuin. Ook is er een ruime parkeergelegenheid bij het hotel.

De tweede verdieping is geheel voor privé gebruik en bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, badkamer, vier slaapkamers en een bergzolder.

Het is uitzonderlijk fijn wonen in dit karakteristieke pand. Het pand dateert uit 1948 en is opgeknapt met behoud van zijn authentieke elementen. Hier vindt je een combinatie van comfort, rust, prachtige vergezichten. Daarnaast is het heerlijk ontwaken met natuurgeluiden van de dieren en het riviertje de Aisne, dat langs de tuin loopt.

Terras en tuinMidden in de natuurHotel te koop in Belgische ArdennenPrivé vertrekken

CONTACT FORMULIER

Heeft u vragen, wilt u meer informatie?
Of wilt u een afspraak maken om het hotel te bezichtigen?
U kunt ons bellen, mailen of onderstaand contactformulier invullen.
Familie Groen-Schut

Adres:

Hotel Les Sources
Route du Crahay 28
6960 Manhay, België

Telefoon:

0032 – (0)86 345780
http://www.les-sources.be

Openingsdagen

Donderdag – Maandag

Contactformulier Hoteltekoopardennen.com